Wilt u een eigen advertentie site bouwen?

U kunt heel simpel een eigen advertentie website oprichten en beheren met een advertentie script. Het installeren van het script is een fluitje van een cent. Uw eerste bezoek aan de nieuwe website activeert de installatieprocedure. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. U kunt een titel invullen van de website en gegevens zoals een beschrijving en sleutelwoorden voor zoekmachines zoals Google. Verder zijn de gegevens voor de databaseconnectie in te voeren tijdens de installatie. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen. U kunt uw eigen marktplaats starten met behulp van de tool waarnaar u verderop een link vindt.

In het artikel Nieuwe advertentiesite runnen leest u meer over de mogelijkheden die u met het script heeft. Adverteerders kunnen zich gemakkelijk aanmelden aan de voorkant van uw advertentie website. Voor een nieuwe adverteerder kan zo een nieuw account aan de advertentie website toegevoegd worden. Voor de nieuwe adverteerder geeft het account de mogelijkheid om advertenties te plaatsen. U kunt met uw advertentie website geld verdienen aan de aanvullende mogelijkheden die u kunt aanbieden.

Het is ook mogelijk om een tweede inkomen naast uw baan te genereren met behulp van de eigen marktplaats PHP website. ‘s Avonds kunt u dan de website beheren als u dat wilt. Omdat er heel veel automatisch verloopt, hoeft u verder niet veel handmatig te doen. Hoe lang een advertentie actief blijft kunt u instellen en dan verloopt het deactiveren automatisch. Inkomsten genereren blijft mogelijk maar u moet wel zorgen dat de website goed in de zoekmachines wordt gevonden. Eigenlijk kunt u vanaf iedere plek ter wereld het algemene beheer van de website doen.

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Wilt u meer over het script weten, dan kunt u Uitgebreide advertentiewebsite maken raadplegen. Met een FTP programma zet u de bestanden makkelijk over naar de webserver. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. U kunt daarbij denken aan de websitetitel en de gegevens voor zoekmachines.
Free Web Hosting