Uw nieuwe startpagina maken

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Dit komt omdat startpagina’s een uitvinding van Nederlandse bodem zijn. Ten opzichte van de link directories hebben startpagina’s een eigen opzet. Veel Nederlandse websites hebben de opzet van startpagina.nl overgenomen.

Linkbuilding is iets waarvoor startpagina’s uiterst nuttig zijn. Er zijn veel startpagina websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aanmaakt te vinden via Google. Op deze manier kunt u zonder extra kosten een aantal extra links plaatsen op verschillende websites. Zou u zelf een startpagina website willen samenstellen, dan is het een goed idee daarvoor een startpaginascript te gebruiken. Heeft u naast een startpagina een eigen domein en webruimte, dan heeft u alles voor het kunnen runnen van een startpagina website. U kunt aanmelden startpagina eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. U kunt met het startpaginascript links verkopen. De links worden geplaatst op de dochterpagina die de bezoeker heeft gekozen.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de gebruikers een fluitje van een cent. Een account registreren kan met behulp van het registratieformulier.. Een startpagina kan met dit account heel makkelijk worden aangemaakt. Het moet gaan om een eigen startpagina. Men kan de startpagina van een andere gebruiker niet wijzigen. U kunt als websitebeheerder wel alle startpagina’s van andere gebruikers wijzigen.

De bestanden van het startpaginascript moeten eerst naar de webruimte worden overgezet. Voert u in de adresbalk van uw browser de URL van uw website in, dan start het installatiescript. U kunt enkele gegevens voor de website invoeren tijdens de installatie. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Eenmaal geïnstalleerd dan kunt u ook de kleuren van uw startpagina website aanpassen via de beheerdersomgeving. U kunt per individuele rubriek de kleurencombinaties wijzigen.
Free Web Hosting