Eenvoudig uw bookmarks online op een rij

Er is een linkportaal script beschikbaar waarmee zonder veel moeite een startpagina site gemaakt kan worden. Hierbij is het aantal pagina’s dat op de website kan worden aangemaakt ongelimiteerd. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op startpagina aanmaken. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Het script zal de voorpagina van uw website net als elke andere startpagina behandelen. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. Een widget kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het ophalen en tonen van een RSS feed met het laatste nieuws. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt het script verder uitbreiden met PHP wanneer u dat zou willen.
Free Web Hosting