Portaalsite samenstellen informatie

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het betreft een tool die u op uw webhostingpakket plaatst. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangesproken. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker krijgt zo de corresponderende startpagina te zien. Het beginnen van een eigen startpagina website is bovendien voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Nederlandse startpagina door op het moment dat u meer wilt weten. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Met behulp van de categorieën die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting