Start eenvoudig een webshop

Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. Zodra de bestelling is afgerond, kunt u de producten op de post doen. Per e-mail ontvangt u informatie rondom de bestelling zodra iemand op uw website iets heeft besteld.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Een webwinkel beginnen behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u geen kennis van webshops beginnen heeft. Er is een vrij grote kans dat u een webwinkel wilt beginnen, wanneer u dit artikel aan het lezen bent.

Het beginnen van een webwinkel is vrij eenvoudig. Via de pagina Begin een eigen webwinkel kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Het script dat via die pagina te vinden is, is ontwikkeld met PHP. Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. Per e-mail ontvangt u informatie rondom de bestelling zodra iemand op uw website iets heeft besteld.

U heeft de software binnen een vloek en een zucht werkend. Een eerste bezoek aan uw nieuwe nieuwe website zorgt voor activering van het installatiescript. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Een voorbeeld van wat u alvast kunt invullen zijn de meta gegevens zoals een korte beschrijving en keywords voor de zoekmachine. Tijdens het installeren kunt u ook de databaseverbinding instellen. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen.
Free Web Hosting