Een professionele advertentie website runnen

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. Met een dergelijk script bouwt u bijvoorbeeld in een handomdraai uw eigen advertentie website. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. De pagina advertentie script voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Bijvoorbeeld de gegevens van de database kunt u invullen in de installatieschermen.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Via uw site is het ook mogelijk om een groot scala aan producten van anderen te verkopen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende beheerschermen gaan over een specifiek onderdeel van de website. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.
Free Web Hosting