Nieuwe startpagina creëren

Met een CMS systeem kunt u makkelijk uw eigen website samenstellen. Het beheer wordt vanuit een apart daarvoor bedoelde omgeving gedaan. Een verandering in het beheerpaneel is aan de voorkant van uw website direct te zien. Dit is handig voor mensen die niets van HTML en CSS afweten.

Mogelijk is uw interesse gewekt. U kunt meer lezen op CMS betekenis. Een CMS pakket is betaalbaar in uw bezit te krijgen. U kunt het CMS programma meteen na het aanschaffen downloaden. U kunt meerdere beheerders plaatsen wanneer u dat wenst. Zo kunt u samen bouwen aan de site. Wie wat mag aanpassen, kunt u zelf instellen. U kunt zo zonder problemen in een team werken aan de site.

Eventueel kunt u gebruikers toevoegen middels het beheerpaneel. U kunt zo samen bouwen aan de site. De rechten kunnen per groep gebruikers worden ingesteld. Het installeren kan behoorlijk gemakkelijk op een webhostingpakket. Het is nodig dat u PHP scripts kunt draaien op uw webruimte. Een databaseverbinding is verder noodzakelijk. Op het moment dat gewenst kan er voorbeeld data worden geïnstalleerd.

Het weergegeven van banners op uw site is tevens een optie. Banner rotatie is mogelijk met het CMS programma. Zelf iets programmeren is niet noodzakelijk. Het systeem is al van deze functionaliteit voorzien. U kunt de meta description en keywords per pagina instellen. Google zal uw website dan aan de correcte zoekwoorden koppelen. U stelt dit via het beheerpaneel op eenvoudige wijze in.
Free Web Hosting