Maak uw eigen startpagina website

Startpagina’s zijn nog altijd prima in te zetten voor linkbuilding. Voor linkbuilding wordt er dan verder veel gebruik geschreven van startpagina websites. U kunt zelfs Nederlandse scripts kopen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Startpagina script. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Er worden met behulp van het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. U kunt met behulp van uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen via een betaalkoppeling. U kunt de tarieven van de links heel gemakkelijk instellen. Het instellen van de betaalkoppeling is niet uiterst ingewikkeld.

Het script bevat functies voor het roteren van banners. U kunt bannerruimte verhuren, maar ook een Adsense blok is snel toegevoegd. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met nauwelijks technische kennis ermee kan omgaan.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s uiterst handig. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Dit subdomein kunt u bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Per afzonderlijke categorie op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Naast links kunt u verder allerlei andere componenten plaatsen. Er is bijvoorbeeld een widget waarmee het laatste nieuws op een dochterpagina te zien is. Wilt u een poll plaatsen? Zoiets kunt u met het script eenvoudig aanmaken op 1 of meer dochterpagina’s. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. De kleuren van de startpagina website wijzigen is bovendien behoorlijk makkelijk.
Free Web Hosting