Uw eigen marktplaats starten

Er is een zekere kans dat u graag uw eigen advertentie website wilt maken, maar geen programmeerkennis heeft. Hiervoor bestaat een oplossing. Het is mogelijk om gebruik te maken van een kant en klaar advertentie script. U kunt Gemakkelijk je advertentie website beginnen doornemen als u graag meer wilt weten over die mogelijkheid. U kunt op die pagina een verwijzing vinden naar een modern marktplaats script.

De bovenstaande link verwijst naar een artikel met meer informatie over uw eigen advertentie website maken met een script. Het script aan te praat krijgen is kinderspel. Naast het script is het noodzakelijk dat u webruimte heeft en een eigen domeinnaam. De bedoeling is dat u het advertentie script installeert op uw webhosting. U wordt bij de installatie ondersteund door een apart meegeleverd installatieprogramma. Na het draaien van de installatie kunt u direct advertenties op de website plaatsen.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Er is een reactieformulier. Men voert het formulier in en na het versturen ontvangt de adverteerder per e-mail de reactie. Verdachte advertenties kunnen bij de beheerder eenvoudig worden gemeld via een apart formulier. Het is zo eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld een klacht in te dienen.

Wellicht zou u graag een banner aan uw advertentie website toevoegen. Hiervoor worden door het advertentie script faciliteiten geboden. U kunt met het advertentie script een banner op verschillende plekken toevoegen. De banners kunnen worden gebruikt om producten van uzelf te promoten. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere optie.

Weet u het wachtwoord van uw account niet meer? Maak u niet druk. Het marktplaats script biedt de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Op eenzelfde wijze kunnen adverteerders een wachtwoord herstel aanvragen. Per e-mail ontvangt men de stappen bij een aanvraag voor een nieuw wachtwoord.
Free Web Hosting