Beheer van uw linkpagina

Een CMS kan bedoeld zijn om een zeer specifiek type website mee te maken. Bij een startpagina script is hier sprake van. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Bent u op zoek naar meer informatie, dan is het artikel Eigen startpagina maken een goed startpunt. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Een startpagina script stelt u in staat om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt de website volledig aanpassen. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

Iemand kan de kleuren van zijn eigen startpagina naar hartenlust aanpassen. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

Ook kan een startpagina script worden ingezet voor het genereren van online inkomen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.
Free Web Hosting