Uw nieuwe startpagina maken

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Lees de pagina Nieuwe startpagina bouwen door om meer over startpagina’s te weten te komen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting