Het opzetten van een eigen startpagina website

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem daarbij zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website simpel te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn venster krijgt. Met een reeds bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te ontwikkelen. Op het moment dat u nieuwsgierig bent geworden, kunt u Portaalsite beginnen informatie eens doorlezen. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. U hoeft niet te wachten tot een webdeveloper klaar is met een nieuw script.

U kunt een blokje met het laatste nieuws toevoegen op het moment dat u dat wilt. U kunt categorieën daarbij voorzien van stukjes informatieve tekst. U kunt een blokje met het laatste nieuws toevoegen op het moment dat u dat wilt. U kunt categorieën daarbij voorzien van stukjes informatieve tekst. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat geen probleem.
Free Web Hosting