Maak een verzameling van uw bookmarks

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Houd uw favoriete sites online simpel bij. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

U kunt verder contextuele teksten toevoegen aan alle startpagina’s waarbij u meer informatie over ieder deelonderwerp kunt verstrekken. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Er kan makkelijk een koppeling met diverse betaalsystemen gelegd worden met behulp van het PHP script. Na betaling zal een aangemelde link direct geplaatst worden op uw eigen startpagina website. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting