Maak Mijn Eigen Advertentiesite

Zou u extra inkomsten online willen genereren? U zou de mogelijkheid van een eigen marktplaats beginnen dan eens kunnen bekijken. Er zijn op verschillende manieren inkomsten te genereren met uw eigen advertentie website. Het kan lastig lijken om een eigen advertentie website te maken, maar dit valt reuze mee. U realiseert het vrij makkelijk met een marktplaats PHP script. De noodzaak van een PHP ontwikkelaar inhuren valt weg met een kant en klaar script. Er wordt een volledig werkende advertentie website geïnstalleerd als u het script aanschaft. Via een afzonderlijke link bereikt u het beheerpaneel. Met de juiste inloggegevens komt u in de beheeromgeving, waar u de aanpassingen verricht. Ook adverteerders kunnen hier inloggen. Vanzelfsprekend kunnen zij geen wijzigingen aan uw website zelf aanbrengen. Een adverteerder zal alleen zijn eigen advertenties mogen beheren.

Wilt u ook zo een script? Wij raden u aan om Bouw Jouw Eigen Advertentiesite eens te bekijken. Het installeren van een marktplaats PHP script is relatief eenvoudig. U bespaart met een kant en klaar script veel tijd en geld. Het zelf bouwen zal namelijk toch wel wat tijd in beslag nemen. Ook zal een programmeur een dergelijk script niet gratis kunnen bouwen. Met een kant en klaar script hoeft dat niet. Met een kant en klaar script kunt u nog steeds een unieke advertentie website maken. U kunt de kleuren die op uw advertentie website worden gebruikt vrij gemakkelijk aanpassen. Tevens zijn de categorieën volledig naar uw wens aan te passen. U kunt zich op een specifieke branche richten met uw eigen marktplaats website als dat binnen uw interessegebied ligt.

U kunt op diverse manieren zorgen voor extra inkomen met het marktplaats script. Zo kunt u gebruikmaken van betaalde categorieën op uw website. Daarnaast is een geldbedrag te rekenen voor het vermelden van een website bij een advertentie. U kunt ook een bedrag rekenen voor het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie. Via een koppeling met een betaalprovider kan het script direct de betaling controleren. Na een gelukte betaling is de advertentie direct zichtbaar in de betaalde rubriek. Ook worden een eventueel telefoonnummer of een eventuele website link getoond na de betaling.
Free Web Hosting