Uw Nederlandse startpagina maken

Het is voor bedrijven altijd interessant wanneer de online vindbaarheid goed is. Het internet kan immers zorgen voor uitbreiding van uw klantenkring. Handig daarbij zijn backlinks vanuit andere websites. Op veel startpagina websites heeft u de mogelijkheid om u te registreren voor het samenstellen van een dochterpagina. Daar kunt u zo een link plaatsen. Dit is meestal geheel gratis. Hieronder leest u waarom het in sommige gevallen beter kan zijn zelf een startpagina website op te zetten.

Een startpagina aanmaken op een bestaande website heeft echter wel een groot minpunt. Uw aangemaakte dochterpagina kan zomaar worden verwijderd. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Doorgaans ziet u pas achteraf dat de startpagina niet meer bestaat.

Op de pagina Uw eigen website kunt u meer lezen over een oplossing voor dit probleem. U kunt namelijk ook zelf een startpagina website opzetten. Met een startpaginascript is dit prima te doen. Zo houdt u zelf volledig de controle over uw startpagina’s. De hosting partij mag niet eens uw website verwijderen zolang u netjes betaalt, dus een dergelijk risico loopt u dan niet. U kunt zo uw website blijven uitbouwen met de garantie dat het online blijft staan.

Heeft u al webhosting, dan is de kans groot dat u de startpagina website daar er gewoon bij kunt zetten. Het is in veel gevallen mogelijk om meer dan één website op uw webhosting pakket onder te brengen. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Webhosting is overigens zo goedkoop tegenwoordig. De prijzen van webhosting zijn de laatste jaren flink gedaald.

Met een goed startpaginascript kunt u links verkopen op de website. Daarbij wordt de link na de betaling in de meeste gevallen automatisch geplaatst. Zo heeft u de investering er eigenlijk binnen de kortste keren in veelvoud uit. Heeft u tijd om met een startpaginascript aan de slag te gaan? Met een startpagina script heeft u een goede basis voor een winstgevende website.
Free Web Hosting