Een Nederlandse startpagina samenstellen

Het is niet heel moeilijk om een Nederlandse startpagina in elkaar te zetten. Het registreren van een nieuwe startpagina kan op een groot aantal websites. Dit kan meestal gratis. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. U voert het gewenste subdomein in en wanneer deze niet bezit is, wordt uw startpagina voor u aangemaakt. Er moet in veel gevallen ook een titel voor uw eigen nieuwe startpagina worden ingevuld. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is vrij eenvoudig te doen. Ook als u niets van websites maken weet.

U kunt op uw startpagina verschillende categorieën aanmaken. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Zo kunt u ook een inkomen genereren met uw startpagina. Op Een eigen startpagina maken kunt u meer lezen over de voordelen en mogelijkheden van zelf een startpagina samenstellen.

Met sommige scripts kunt u links verkopen op uw startpagina website. Is de betaling succesvol verlopen, dan ziet het script dit in veel gevallen. Ook de plaatsing van de link gebeurt vaak automatisch. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Er is verder een startpagina script nodig. U heeft veel meer controle wanneer u zelf hosting heeft waarop een startpagina website draait. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Hoe de website in elkaar steekt kunt u dan helemaal zelf bepalen.
Free Web Hosting