Beheer van uw startpagina

Online goed gevonden worden met uw website is erg interessant. Eventuele klanten kunnen u immers via het internet vinden. Handig daarbij zijn backlinks vanuit andere websites. U kunt op veel startpagina websites een dochterpagina aanmaken. Hier kunt u een dergelijke link naar uw site plaatsen. Bij de meeste startpagina websites kan dit gratis. Ook zelf een startpagina website op uw eigen domeinnaam beheren is mogelijk.

Maakt u bij een bestaande website een dochterpagina aan, dan kleeft daar ook wel een nadeel aan. Uw aangemaakte dochterpagina kan zomaar worden verwijderd. Men is niet tot uitleg verplicht. Men hoeft u zelfs helemaal niet op de hoogte te stellen.

Op Nieuwe startpagina online zetten vind u meer over het samenstellen van uw eigen startpagina website. Het is namelijk mogelijk om met behulp van een startpagina script uw eigen startpagina website samen te stellen. Zo houdt u zelf volledig de controle over uw startpagina’s. Omdat u met uw hostingpartij een contract heeft, heeft u meer zekerheid over het voortbestaan van de site. U koopt daarmee als het ware een stukje zekerheid.

Heeft u al webhosting, dan is de kans groot dat u de startpagina website daar er gewoon bij kunt zetten. Meer dan één website op een hosting pakket onderbrengen is vaak mogelijk. Als dit zo is, dan heeft u voor hosting dus geen extra kosten bovenop de kosten die u al heeft. Is het onderbrengen van meerdere webhosting bij uw webhosting niet mogelijk, realiseert u zich dan dat webhosting tegenwoordig spotgoedkoop is. We praten dan over enkele tientjes per jaar.

Het grote voordeel van een startpaginascript is ook dat u links kunt verkopen op uw website. De plaatsing van de aangemelde link verloopt dikwijls automatisch nadat er is betaald. Dit betekent dat u het bedrag dat het script u gekost heeft, dubbel en dwars terugverdient. Heeft u wat budget voor software die u geld op kan leveren? Dan is een startpaginascript aanschaffen zeker een prima actie om uw online succes te vergroten.
Free Web Hosting