Het realiseren van je nieuwe portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij uitstekend worden ingezet. Er zijn verschillende dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Eigen Startpagina Maken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het aanpassen van een startpagina is enorm makkelijk met het script. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Tevens zijn banners op een eenvoudige verstandige te aanmaken op uw website. Een nieuwe banner aanmaken is erg simpel te doen.
Free Web Hosting