Uw site samenstellen met een CMS pakket

Welke voordelen CMS systemen u bieden kunt u hier lezen. Met een content management systeem kunt u eenvoudig aanpassing doorvoeren aan uw site. De onderdelen van uw website krijgen in de beheeromgeving hun eigen beheerscherm. Via deze schermen kunt u heel gemakkelijk iets aanpassen op uw website.

De inloggegevens van uw administrator account kunt u zelf bepalen en mag u opgeven tijdens de installatie. Het installatiescript wordt tijdens uw eerste bezoek van uw nieuwe website aangeroepen. Dit script bevat verschillende schermen waarin u de gegevens van uw website kunt invullen. Nadat de installatie is voltooid, kunt u inloggen en alles naar wens aanpassen.

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina: . Het is raadzaam om een CMS systeem in gebruik te nemen. Het aanpassen van bronbestanden is dan ook niet nodig. Beheertaken doet u dan via de beheeromgeving.

Ieder beheerscherm van uw website gaat over een apart onderdeel van uw website. Via een menu kunt u eenvoudig naar het juiste scherm navigeren. Onderdelen op uw website kunnen worden aangemaakt, bewerkt of verwijderd. Zo kunt u een nieuwe pagina of een nieuw formulier aanmaken. Het is alsof u een document bewerkt in een tekstverwerker.

Formulieren op uw website zijn zo gemaakt dat ze spam tegenhouden. U zult hierdoor minder spam ontvangen via het contactformulier. Het installeren van CMS software is doorgaans goed te doen. De handelingen worden vaak in de documentatie beschreven. Meestal kunt u voor de layout een thema kiezen dat met de CMS software wordt meegeleverd.

Gegevens voor de zoekmachines kunt u instellen per individuele pagina. U moet daarbij denken aan de relevante zoektermen van een pagina.
Free Web Hosting