Maak eenvoudig uw site

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Een dergelijke tool wordt ook wel een CMS pakket genoemd. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen via het artikel afkorting CMS. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Er wordt u daarbij gevraagd de inloggegevens voor uw beheerdersaccount in te voeren. Met behulp van dit account kunt u makkelijk wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Het CMS systeem biedt functies om dat op makkelijke slimme te doen. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Op diverse gunstige plekken op uw website kunt u banners plaatsen die elkaar ook kunnen afwisselen.

Wilt u verkopen met behulp van uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. Op het moment dat u wilt kan het gehele bestelproces inclusief betaling online verlopen. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Zelf hoeft u daar alleen de betaalkoppeling voor in te stellen. Middels de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. De statische onderdelen in deze e-mail zijn middels het beheerpaneel makkelijk te wijzigen. Dat is ook met veel andere teksten op uw website mogelijk. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?
Free Web Hosting