Je Eigen Advertentiewebsite

Wilt u een advertentie website maken? Ook wanneer u geen verstand van de techniek heeft, is dat mogelijk. Er komt dan een beheeromgeving beschikbaar waarmee u gemakkelijk verricht aan uw advertentie website. Via uw beheerdersaccount kunt u dan bijvoorbeeld een rubriek of een kleur op uw advertentie website veranderen. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor geld verdienen. Denk aan rubrieken waarvoor men bij de plaatsing moet betalen. Een adverteerder kan dan betalen voor diverse opties. De prijs is per afzonderlijke optie in te voeren.

Zodra een advertentie wordt toevoegd, wordt er een melding getoond waarin de kosten van de plaatsing worden weergegeven. De adverteerder krijgt daarna de mogelijkheid om een betaling te verrichten. Lijkt het geld verdienen met een marktplaats PHP script u ook wel iets? Het is in dat geval een goed idee om advertentie website te lezen. Een dergelijk marktplaats script is niet duur. Via een installatiescript installeert u het script in enkele eenvoudige stappen. Noodzakelijke databasetabellen maakt het script voor u aan. Ook maakt het script een beheerdersaccount voor u aan. Via de beheeromgeving die na de installatie beschikbaar komt, past u uw site eenvoudig aan.

Het is mogelijk om bij een advertentie enkel afbeeldingen te plaatsen.Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie mag worden toegevoegd, stelt u via het beheerpaneel gemakkelijk in. Bij een beperkte hoeveelheid schijfruimte kunt u de instelling lager zetten. Bezoekers kunnen via uw advertentie website heel makkelijk een account aanmaken. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. Met het aangemaakte account past een adverteerder heel eenvoudig zijn advertenties aan. Bij een advertentie wordt een reactieformulier weergegeven waarmee bezoekers op de advertentie kunnen reageren. Mocht er iets niet pluis zijn met een advertentie, dan is er ook een formulier beschikbaar om een melding te doen.
Free Web Hosting