Site tools

Producten en diensten kunt u gemakkelijk verkopen middels uw zakelijke website. Men kan bestellen en betalen via uw website. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Naar de klant wordt daarnaast een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. Onderdelen van deze e-mail kunt u via de beheerpaneel naar eigen wens aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Voordat u het CMS pakket koopt is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

Ik wijs u graag op het artikel Systemen voor site beheer in het geval dat u meer zou willen weten over CMS pakketten. U kunt gemakkelijk wijzigingen aan uw eigen website aanbrengen via het beheerpaneel van het CMS programma. Om uw website te veranderen dient u wel eerst in te loggen. Diverse onderdelen krijgen met het content management systeem een eigen beheerscherm.Het is niet moeilijk om het correcte beheerscherm te vinden. middels het menu navigeert u er eenvoudig naartoe.

Door het CMS programma hoeft u nauwelijks iets over HTML te weten. Het zal geen probleem zijn om een pagina aan uw website toe te voegen. Tevens is het aanpassen van een vast bestaande pagina niet moeilijk. U komt in de beheergedeelte door met uw beheeraccount in te loggen. In het geval dat u een verandering heeft opgeslagen kunt u deze meteen op de website zien.

Het systeem is zo in te stellen dat updates automatisch worden geïnstalleerd. Met uw licentiesleutel kan het systeem kijken of er een nieuwe versie geïnstalleerd kan worden. Is dat het geval, dan wordt de nieuwe versie zonder dat er een actie van uw kant vereist is, geïnstalleerd. U ontvangt een e-mail als er een automatische update heeft plaatsgevonden. De optie om producten en diensten met behulp van uw site aan te bieden wordt geboden door hetCMS systeem. Daarnaast krijgt u de optie om online betalingen te ontvangen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. De inhoud en de titel van de e-mail die de koper ontvangt, kunt u via het beheerpaneel wijzigen.
Free Web Hosting