Uw eigen startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U mag bijvoorbeeld affiliate links plaatsen. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? De pagina Startpagina Script bevat er informatie over. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting