Beheer van uw startpagina

Er zijn diverse richtingen die u met een startpagina op kunt gaan. Het toevoegen van links is vanzelfsprekend mogelijk. Dat is de primaire functie van startpagina’s. Veel scripts bieden de mogelijkheid om diverse widgets toe te voegen. Dergelijke widgets zijn de laatste jaren steeds meer in trek.

U maakt op een bestaande website een account aan en daarmee kunt u een nieuwe startpagina maken. Na het plaatsen van links is het belangrijk dat u de startpagina bijhoudt. Links verdwijnen en nieuwe links worden toegevoegd. Als uw startpagina verouderde links bevat zal deze na verloop van tijd minder waarde krijgen. Het is dus belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan de pagina.

Daarom is het beheer van een startpagina nooit echt klaar. Om het u gemakkelijker te maken zou u eens een startpagina website kunnen overwegen waarbij u al uw dochterpagina’s in een centraal beheergedeelte kunt beheren. Het artikel is het doorlezen waard wanneer u er meer over zou willen weten. Een eigen startpagina website geeft u meer controle over de situatie wanneer u met uw startpagina’s van anderen afhankelijk bent. In dat geval zit u ook niet vast aan allerlei eisen die de beheerders van andere websites aan uw dochterpagina’s stellen. Anderen kunnen hun eigen startpagina maken op uw site.

Het risico dat uw startpagina na enige tijd niet meer bestaat, wordt zo verlaagd. Een eigen startpagina website biedt ook meer ruimte voor online geld verdienen. Denk daarbij aan de verkoop van backlinks. Het proces is daarbij volledig geautomatiseerd in vele gevallen.
Free Web Hosting