Je eigen startpagina

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

Er is een scala aan mogelijkheden. Dan heeft u echt uw eigen platform. Via Eigen startpagina kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Het script is niet alleen voor techneuten. Er is geen kennis van HTML nodig.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Eigen startpagina met het startpagina script. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Met behulp van banners kunt u adverteren. U kunt Google Adsense plaatsen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting