Meer geld met affiliate marketing

Een PHP script kan u helpen bij het starten van een eigen e-commerce site. Verder is het mogelijk om affiliate producten te verkopen met uw eigen website. Dit betekent dat u eigen producten kunt aanbieden maar ook producten van derden als tussenpersoon. Hoe u een e-commerce site kunt starten, leest u op affiliate site maken. Daar kunt u de juiste tools aanschaffen hiervoor.

Uw inkomsten zijn met het script prima te verhogen wanneer u bereid bent de handen uit de mouwen te steken. Het is niet nodig om producten handmatig toe te voegen. Producten worden middels het automatisch ophalen en inlezen van productfeeds toegevoegd. Wilt u de kleuren van de affiliate site aanpassen, dan is dat goed te doen middels de beheeromgeving. De kleuren van de verschillende componenten binnen uw affiliate shop wijzigt u eenvoudig via de beheeromgeving. Van alle producten zal een afbeelding worden toegevoegd binnen uw shop samen met algemene informatie en uiteraard de prijs. Bezoekers worden automatisch aan u als publisher gekoppeld, omdat in de feeds ook de juiste affiliate links staan opgenomen.

Zou u graag extra geld willen verdienen, dan is affiliate marketing een interessante mogelijkheid. Met uw eigen affiliate shop hoeft u geen producten zelf te bouwen. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er via uw affiliate link een product wordt aangeschaft bij de aanbieder.
Free Web Hosting