Een nieuwe startpagina bouwen

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. U kunt aan iedere individuele dochterpagina een eigen subdomein toewijzen. Een DNS entry toevoegen voor ieder subdomein is door de opzet van het script niet nodig. Meer over het startpagina script kunt u via eigen startpagina samenstellen vinden. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Via het aanmeldformulier kan een gebruiker zelf een account creëren.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. Als de betaling is gelukt wordt de link door het startpagina script automatisch aan uw website toegevoegd. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.
Free Web Hosting