Maak Mijn Eigen Advertentiesite

Zou u extra inkomsten online willen genereren? U zou de mogelijkheid van een eigen marktplaats beginnen dan eens kunnen bekijken. Er zijn op verschillende manieren inkomsten te genereren met uw eigen advertentie website. Het kan lastig lijken om een eigen advertentie website te maken, maar dit valt reuze mee. U realiseert het vrij makkelijk met een marktplaats PHP script. De noodzaak van een PHP ontwikkelaar inhuren valt weg met een kant en klaar script. Er wordt een volledig werkende advertentie website geïnstalleerd als u het script aanschaft. Via het beheerpaneel kunt u de website beheren. Met de juiste inloggegevens komt u in de beheeromgeving, waar u de aanpassingen verricht. Dit is ook de plek waar adverteerders inloggen. Vanzelfsprekend kunnen zij geen wijzigingen aan uw website zelf aanbrengen. Een adverteerder zal alleen zijn eigen advertenties mogen beheren.

Wilt u ook zo een script? Wij raden u aan om Bouw Jouw Eigen Advertentiesite eens te bekijken. Het installeren van een marktplaats PHP script is relatief eenvoudig. Er is veel besparing in tijd en geld te realiseren met een reeds bestaand script. Zelf bouwen kost immers toch wel de nodige tijd. Ook zal een programmeur een dergelijk script niet gratis kunnen bouwen. Met een kant en klaar script hoeft dat niet. Met een kant en klaar script kunt u nog steeds een unieke advertentie website maken. Het is vrij gemakkelijk om de gebruikte kleuren van uw marktplaats te wijzigen. Daarnaast past u de rubrieken heel makkelijk aan. U kunt zich op een specifieke branche richten met uw eigen marktplaats website als dat binnen uw interessegebied ligt.

U kunt op diverse manieren zorgen voor extra inkomen met het marktplaats script. Zo kunt u gebruikmaken van betaalde categorieën op uw website. Daarnaast is een geldbedrag te rekenen voor het vermelden van een website bij een advertentie. U kunt ook een bedrag rekenen voor het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie. Via een koppeling met een betaalprovider kan het script direct de betaling controleren. Na een gelukte betaling is de advertentie direct zichtbaar in de betaalde rubriek. Een eventuele website link of een telefoonnummer kan tevens na de betaling worden getoond.
Free Web Hosting