Maak gemakkelijk een eigen startpagina site

Het is heel makkelijk om met een startpagina website een overzicht te maken van favoriete websites. U kunt een script gebruiken om zo een website te bouwen. Het is niet nodig om een heel nieuw script daarvoor te schrijven. Ik raad u graag verderop in dit artikel een handig script hiervoor aan.

Een dergelijk script is voorzien van een beheeromgeving waarmee u allerlei aanpassingen aan de website kunt doen. De pagina eigen startpagina voorziet u van informatie over zulke scripts. Er is een interessant script te vinden via de link in dat artikel. U kunt dan een script aanschaffen waarmee u onbeperkt kunt doorbouwen aan uw startpagina website. Het PHP script wordt al door veel mensen met veel plezier gebruikt. Een dergelijke website kunt u zien als een catalogus van websites. Houdt u zich met SEO bezig, dan is het zeker de moeite waard om uw eigen startpagina website te bouwen. Startpagina websites lenen zich geweldig voor het genereren van extra inkomsten.

De kleuren kunt u per rubriek wijzigen via de beheeromgeving van het script. Op deze manier kunt u de focus naar een specifieke categorie toetrekken. Verder kunt u vaste rubrieken plaatsen die op de gehele website te zien zijn. In een vaste rubriek plaatst u content die op alle startpagina’s wordt weergegeven. Het is binnen zo een categorie een affiliate banner te plaatsen die over de gehele website zichtbaar is. U kunt daarmee een aanbieding weergeven waaraan u zelf ook een percentage kan verdienen.
Free Web Hosting