Maak een moderne portaalsite

Een eigen startpagina website beginnen is heel eenvoudig als u daarvoor een startpagina PHP script gebruikt. U installeert het script op een webhosting pakket. Het subdomein is 1 van de dingen waarin u belangrijke zoekwoorden kunt verwerken.

Het is voor het gebruik van het script niet nodig om kennis van websites bouwen te hebben. Bijvoorbeeld een script zoals beschreven op . U koopt het script gewoon online. Bij een succesvolle betaling zult u direct toegang tot de bestanden van het script krijgen. Na de betaling krijgt u de download pagina te zien. De downloadlink wordt ook naar uw e-mailadres gestuurd.

Het is mogelijk om banners toe te voegen die overal op de website worden getoond. Wilt u een Google Adsense banner toevoegen, dan is dat eenvoudig te doen. Banners kunnen elkaar afwisselen als u dat wilt. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Er zijn verschillende plekken op uw website waar u een banner kunt toevoegen.

Gaat u toch zelf een script bouwen, dan zal niemand u tegenhouden. Kennis van programmeren is dan noodzakelijk. Daarbij is het belangrijk dat u het script zodanig schrijft dat de site niet gehackt kan worden. Er komt dus best wat kijken bij het zelf bouwen van een startpaginascript.

Een individuele startpagina is vaak rondom een bepaald thema opgebouwd. Logischerwijs zullen ook veel backlinks verwijzen naar websites over hetzelfde onderwerp. Op iedere afzonderlijke startpagina kunnen tevens rubrieken worden aangemaakt. Op deze wijze kan men links weer in deelonderwerpen indelen. De links op een startpagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt.
Free Web Hosting