Bouw een mooie startpagina website

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te starten dan u in eerste instantie zal denken. Met behulp van een startpaginascript kunt u dat relatief gemakkelijk doen. Via dit artikel vindt u meer informatie erover. Middels de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen als u dat zou willen. Een startpagina website bestaat uit diverse startpagina’s. Een dochterpagina is meestal rondom een bepaald thema opgebouwd. Een dochterpagina met verschillende onderwerpen toevoegen mag dikwijls ook. Een eigen startpagina maken zal bij veel websites gratis kunnen.

Is dit voor u interessant? U kunt dan de pagina Begin een veilige startpagina website eens doornemen. Via die website kunt u een PHP script vinden waarmee u gemakkelijk zelf het beheer kunt doen. Op het aantal aan te maken startpagina’s zit geen maximum. Het is mogelijk om de startpagina’s aan te vullen met links en widgets.

Het startpaginascript geeft u de optie om per dochterpagina de meta keywords en meta description in te stellen. Op een startpagina worden er een aantal gegevens getoond. Het aantal links en de datum van de laatste aanpassing worden op een startpagina weergegeven. Zelf een startpaginascript bouwen is op deze wijze niet meer nodig. Er wordt ondersteuning geboden bij de installatie en het gebruik van het startpaginascript. Als gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. De bezoeker kan met een gebruikersaccount zijn eigen startpagina samenstellen. Een subdomein kan ook worden gekozen. Onderaan iedere startpagina ziet u het aantal links staan.
Free Web Hosting