Uw nieuwe startpagina maken

Bij veel startpagina websites kunt u zich als beheerder van uw eigen startpagina aanmelden. Is er een website die u graag hoger in Google wilt hebben, dan kunnen startpagina’s u een beetje helpen. Uw startpagina links worden door Google als een aanprijzing beschouwd. Het is aan u naar welke websites u wilt linken op uw startpagina. Een dergelijke stijging heeft vaak ook een stijging in het aantal bezoekers op uw website tot gevolg.

Maar het is ook mogelijk dat u geen startpagina wilt samenstellen. Met dit in het achterhoofd bieden veel sites ook de mogelijkheid tot linkaanmelding aan. Er zijn verschillende vormen van linkaanmelding. In eerste instantie kunt u een linksuggestie indienen. U hoeft dan verder geen tegenprestatie te leveren. U heeft dan echter geen zekerheid over de plaatsing. Is er geen formulier hiervoor aanwezig, dan is het invullen van het contactformulier ook een mogelijkheid om de URL onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk bepaalt de paginabeheerder of hij de link ook daadwerkelijk zal toevoegen.

Overweegt u een eigen startpagina samen te stellen? Meer informatie over het aanmaken van een eigen startpagina vindt u op . Een samenvatting van de te nemen stappen kan altijd handig zijn. Helemaal wanneer u nog nooit een eigen startpagina heeft samengesteld. Het artikel bevat de juiste informatie om een goede startpagina samen te stellen. Ook is het mogelijk een link terug de plaatsen en de locatie daarvan door te geven. Het is dan een stuk waarschijnlijker dat de link ook echt wordt toegevoegd. Ook het plaatsen van een betaalde link is vaak mogelijk. De plaatsing is dan gegarandeerd.

Het kan zijn dat u nog aan het bedenken bent op welke wijze u de startpagina dochters in gaat zetten. Aan de hand van de andere artikelen op deze website kunt u wellicht een plan maken.
Free Web Hosting