Nieuwe startpagina

Bent u van plan uw eigen startpagina website te beginnen? Er zal een programmeur te vinden zijn die het voor u wilt programmeren, maar vraag uzelf af of een eigen script nodig is. Met een startpaginascript is het niet nodig om zelf iets te programmeren. Het betreft een speciale vorm van CMS software. Het gaat niet om een gewone site maar een startpagina website die u daarmee maakt.

De installatie vindt plaats op uw webhostingpakket. Het creëren van startpagina’s in mogelijk nadat u het startpaginascript heeft geïnstalleerd. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Een interessante mogelijkheid van een startpagina script is het verkopen van links. U kunt er al snel een leuk zakcentje mee verdienen als men graag een link op uw site heeft.

Het is hierbij voor u als beheerder niet nodig om iets handmatig uit te voeren. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Is de betaling zonder problemen verlopen, dan wordt de link direct zichtbaar op de startpagina website. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. We willen u graag wijzen op het artikel Startpagina aanmaken als u behoefte heeft aan meer informatie. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Omdat het installatiescript veel voor zijn rekening neemt, is het installeren van het startpagina script niet heel lastig. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting