Een nieuwe startpagina samenstellen

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? De kans is groot dat dit artikel u dan op andere gedachten zal brengen. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Daarbij is het ook nog mogelijk om een inkomen te genereren met de verkoop van links. Lees verder wanneer u benieuwd bent geworden. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. Het is mogelijk om met zo een script binnen een mum van tijd een eigen startpagina website online te hebben. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

Het script moet worden geplaatst op uw webruimte. Hosting is dus iets anders dat u dient te hebben voor het maken van uw eigen startpagina website. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Een nieuwe startpagina online zetten. Wanneer u een domein met de juiste hosting heeft, dan zal het installeren van het script niet veel problemen opleveren. Een apart script neemt vaak het aanmaken van de databasetabellen en het correct vullen van de configuratiebestanden voor zijn rekening tijdens de installatie.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. U kunt links verkopen op uw website en zo extra inkomsten generen. De aanvraag voor een linkplaatsing kan worden gedaan via een speciaal formulier. Daarbij kan ook worden aangegeven op welke dochterpagina en in welke rubriek de link moet worden toegevoegd. Daarna verschijnt het betaalscherm, waar de bezoeker vaak ook een betaalmethode kan kiezen. Wanneer de betaling probleemloos is verlopen, zal de link direct in de gekozen rubriek zichtbaar zijn.

Via een aanmeldformulier kan de bezoeker een gebruiker op uw website aanmaken. Met dit account kan iemand inloggen als paginabeheerder. Eenmaal ingelogd, dan kan de bezoeker een nieuwe startpagina aanmaken en beheren. Op deze manier voegen ook anderen content aan uw startpagina website toe. Niet alleen bezoekers vinden het fijn wanneer er regelmatig content bijkomt. Regelmatig nieuwe content is ook voor de zoekmachines interessant. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.
Free Web Hosting