Hoe stoppen met blowen

Cannabisgebruikers schuiven advies over de gevaren van blowen maar al te graag aan de kant. Mij overkomt niets, is vaak de gedachte. Men verzint allerlei tegenargumenten om te kunnen blowen. Pas wanneer de gevaren dichtbij komen gaat men vaak nadenken.

Hulp zoeken bij stoppen met blowen komt steeds meer voor. In 2005 waren meer dan 15.000 mensen in behandeling. En soms is men door het blowen ook andere genotmiddelen gaan gebruiken.

Soms ontwikkelt men angstklachten door het blowen. Ook wanneer u een ervaren blower bent. Dagelijks blowen zorgt voor een groot risico op angstklachten. Wilt u geen risico lopen, blow dan 2 dagen per week niet.

Op het moment dat de schadelijke effecten zichtbaar worden, kan stoppen met blowen uitkomst bieden. Bent u op zoek naar informatie hierover dan kunt u stoppen met blowen doornemen. De tips voorkomen ook terugval.

Verstokte blowers moeten steeds meer blowen voor hetzelfde effect. Hieruit kunt u concluderen dat blowen steeds duurder wordt voor u. Het beste is om dit voor te zijn en nu al te stoppen met blowen.
Free Web Hosting