Uw eigen startpagina op touw zetten

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Een aantal websites bieden u gratis de mogelijkheid om een eigen startpagina te maken. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Heeft u een startpagina over Azië, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook videomateriaal op uw startpagina te plaatsen. Het artikel Nieuwe startpagina online zetten voorziet u van nog meer tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Dit geeft u een stuk zekerheid. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan is namelijk niet bekend, wanneer deze op de website van iemand anders is aangemaakt.
Free Web Hosting