Een responsive advertentie site runnen

Met een eigen advertentiewebsite kan een extra inkomen gegenereerd worden. U heeft snel een eigen marktplaats in de lucht met behulp van een kant en klaar advertentie s script. Zo een script is probleemloos aan te schaffen via de website van een ontwikkelaar van een dergelijk script. Neem eigen marktplaats beginnen door wanneer u daar wel oor naar heeft. Zo wordt het ook voor u eenvoudig om een eigen advertentie website in elkaar te zetten.

U kunt per rubriek de meta zoekwoorden en de meta description opgeven via de beheeromgeving. Voor de verschillende categorieën die onderdeel zijn van uw marktplaats website kunt u zo een goede positie halen in de zoekresultaten van Google. Ook het overzicht met de advertenties kunt u zo eenvoudig in een bepaalde vormgeving gieten. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

Er is steeds een blokje in beeld waarin de 4 laatst bezochte advertenties zichtbaar zijn. Er kan tevens op een gemakkelijke wijze worden gezocht op de website. Adverteerders kunnen zich via het registratieformulier registreren op de website. Zodra het aanmeldformulier is ingevuld, wordt een nieuw account aangemaakt voor de nieuwe adverteerder. Er kan met behulp van dit gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe advertentie aan de marktplaats website worden toegevoegd.

Een bezoeker blijft steeds de 4 laatst bekeken advertenties zien op de website. Met behulp hiervan kan men heel gemakkelijk de laatst bekeken advertenties opnieuw inzien. Men kan reageren met behulp van een telefoonnummer en een website die kan worden getoond bij een advertentie. Tevens kan men met behulp van een reactieformulier op een advertentie reageren. Reageren op een advertentie kan dus op diverse wijzen.
Free Web Hosting