Beheer professioneel een eigen portaalsite

Met een PHP script voor het bouwen van een startpagina, kan tevens gemakkelijk een affiliate website in elkaar worden gezet. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. Voor weinig geld is een groot deel van het werk al voor u gedaan. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. Als alles meezit heeft u binnen een paar uur de nieuwe website al online.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. U kunt een startpagina website heel gemakkelijk opzetten met een script dat er recent is ontwikkeld. Het is een goed idee om Eenvoudig een nieuwe startpagina site beheren eens te bekijken. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link. Zelf programmeren is ook mogelijk. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Met een script kopen bespaart u tijd. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Er hoeven geen mappen op de server aangemaakt te worden. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Met behulp van de muis kunnen rubrieken vrij eenvoudig worden geplaatst.
Free Web Hosting