Update FBME

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. De bank is sinds juli 2014 onder bewind geplaatst. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Op de website FBME probleme bank kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. In het artikel kunt u ook leren over mogelijke stappen die u kunt nemen mocht u zelf klant van FBME Bank zijn.
Free Web Hosting