Maak uw eigen marktplaats

Met een marktplaats CMS script kan op een gemakkelijke manier een marktplaats website worden gemaakt. Hier leest u meer over de opties die een marktplaats script u biedt. U hoeft zelf niet meer te programmeren als u een marktplaats script gebruikt. Online inkomsten genereren is een reden om uw eigen marktplaats te willen opzetten. Een marktplaats script biedt diverse opties voor het online verdienen van geld.

Het artikel eigen marktplaats wijst u op een geschikt advertentie script. Er zijn diverse extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Ook is een rubriek zo in te stellen dat er voor de advertentieplaatsing in die categorie betaald moet worden. U kunt met uw advertentie website diverse betaalmethoden ondersteunen. Bezoekers kunnen makkelijk op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

In het geval dat u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Het toevoegen van een Adsense blokje is zeer eenvoudig. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Daarbij zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van het advertentie script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is simpel te doen. Per afzonderlijke categorie kunt u verder meta gegevens invullen, die bij de betreffende categorie aan de zoekmachines worden doorgegeven. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.
Free Web Hosting