Eigen startpagina online zetten

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Overigens is het ook mogelijk om een startpagina website te bezitten en tevens op websites van derden een eigen startpagina te hebben. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

U zou Een mooie startpagina op touw zetten kunnen doornemen wanneer u meer wilt leren over het aanmaken van een eigen startpagina. Het artikel bevat goede tips die u zo in de praktijk kunt inzetten. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Daarbij kan een startpagina met 10 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 50 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting