Portaalsite ontwikkelen tips

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor weinig geld al aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Het bouwen van uw eigen portaalsite. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan heel makkelijk via het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het aanmaken van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.
Free Web Hosting