Ontwikkel makkelijk een eigen portaal site

Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. De waardering door zoekmachines is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de backlinks.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. U kan verschillende dochterpagina’s aan een startpagina website toevoegen. Een individuele startpagina omhelst vaak een bepaald onderwerp en is daarbij vaak opgedeeld in verschillende rubrieken. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Op de pagina eigen marktplaats is voldoende informatie te vinden over hoe dat doen is met behulp van een script. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Links verkopen kan met een eigen startpagina website. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.
Free Web Hosting