Beheer gemakkelijk een nieuwe startpagina website

Bij een dergelijke website komt vaak wat PHP code kijken. Deze PHP code kunt u zelf ontwikkelen. U kunt ook een reeds bestaand script aanschaffen ervoor. U kunt via Eigen startpagina navigeren naar de website van de ontwikkelaar van een startpagina script. Een dergelijk script is gemakkelijk aan te schaffen via de website van de aanbieder. Met het script wordt een zeer uitgebreide beheeromgeving geboden.

Met een meegeleverde job kunnen dode links gecontroleerd worden. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. U kunt zo weten welke backlinks er gebroken zijn. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.

Een beheerder kan met behulp van een eigen account 1 of meer startpagina’s toevoegen aan de website. U kunt per thema een startpagina samenstellen. Op deze wijze kunnen er ook vooral links die daadwerkelijk relevant zijn geplaatst worden. Tevens zijn er widgets die u kunt plaatsen op de startpagina’s. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. Er is een prima mogelijkheid om online extra geld te verdienen. Extra omzet kan met het verkopen van backlinks eenvoudig worden gegenereerd. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website. Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. Er kan vrij eenvoudig een Google Adsense banner aan uw website worden toegevoegd. Tevens is er de mogelijkheid om affiliate links toe te voegen.

Het script installeren zal niet veel tijd kosten. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. U kunt het 1e scherm gebruiken om algemene gegevens van de startpagina website in te vullen. U kunt het tweede scherm gebruiken om de gegevens voor de databaseverbinding in te vullen. Met het derde scherm kan een beheerdersaccount aangemaakt worden. Daarbij mag u zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord uitkiezen.
Free Web Hosting