Eigen startpagina online zetten

Zou u een redelijk aantal goede websites zo kunnen opnoemen, dan is het voor u wellicht interessant om deze websites te delen via een linkpagina. Pakt u dat goed aan dan kunt u zelfs inkomsten hieruit genereren door een affiliate banner of advertenties van bijvoorbeeld Google Adsense te plaatsen op uw linkpagina. Het aanmaken van een startpagina is daarbij een slim idee. Middels het aanmaken van rubrieken kunt u de links groeperen op onderwerp. Vooral wanneer u links over onderwerpen heeft waar nog weinig over geschreven is, wordt uw startpagina interessant voor bezoekers en zoekmachines zoals Google en Bing.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. De startpagina kan zo worden opgezet dat u er een extra zakcentje aan verdient. Het weergeven van affiliate banners of advertenties op uw startpagina is een manier om extra inkomsten te genereren.

Er is wel meer mogelijk met een eigen startpagina. Voor het aanmaken van uw eigen startpagina is Uw nieuwe startpagina samenstellen een goede informatiebron. Eigen websites promoten daar is een startpagina ook prima geschikt voor. Kijkt u ook eens naar een startpaginascript. Daarmee maakt u een complete startpagina website. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting